Οι διεθνείς τάσεις, οι τελευταίες εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στον πολυτελή τουρισμό στην Ελλάδα μετά την πανδημία θα τεθούν επί τάπητος για πρώτη φορά στο 1ο Συνέδριο αφιερωμένο στον πολυτελή τουρισμό με τίτλο “The Luxury Side of Greece”.

Το διεθνούς εμβέλειας Συνέδριο “The Luxury Side of Greece”, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Απριλίου 2023, στο νησί της Σαντορίνης. Συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία Update Entertainment και τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει την Ελλάδα ως ένα ισχυρό προορισμό στον συνεχώς αναπτυσσόμενο Τουρισμό Πολυτελείας με σκοπό να διεκδικήσει την δική της ξεχωριστή θέση μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον. 

Στην γιορτή αυτή για τον Πολυτελή Τουρισμό στην Ελλάδα θα φιλοξενηθούν διεθνούς φήμης ομιλητές, επίτιμοι προσκεκλημένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, ισχυροί παράγοντες από τον κλάδο του τουρισμού και δημοσιογράφοι από μεγάλα εγχώρια και διεθνή μέσα με σκοπό να διασφαλιστεί η προβολή της χώρας μας και η ανάδειξη της ως Luxury Travel Destination.  

Μέσα από τις πολυποίκιλες θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν τόσο δια ζώσης όσο και υβριδικά, για να καλυφθεί το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον πολυτελή τουρισμό και να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις από εξειδικευμένους ανθρώπους της τουριστικής αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το σύνολο των επιχειρηματιών της Σαντορίνης ακόμα και οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν στη γιορτή αυτή που στόχο έχει να γίνει θεσμός αναβαθμίζοντας συνολικά και την ποιότητα του τουρισμού του νησιού.

Σας περιμένουμε !!!